Opilý čokoládový krém

Recept na jemný máslový krém vhodný na plnění moučníků, zákusků i cukroví.


3.73x
30 min

Postup přípravy

Z 300 ml mléka, cukru krupice a sáčku pudinkového prášku připravíme na mírném ohni velmi hustý pudink, který necháme za stálého míchání vychladnout.

Do vychladlého pudinku zašleháme změklé máslo a rum. Nakonec do připraveného krému vmícháme rozpuštěnou čokoládu na vaření.

Opilým čokoládovým krémem naplníme cukrářský sáček a používáme jej k plnění zákusků, dortů či cukroví. Opilý čokoládový krém se skvěle hodí třeba do trubiček či laskonek.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Opilý čokoládový krém

Zpět na recept