Vaření.czReceptyOpékaná bylinková sekaná

Opékaná bylinková sekaná

Klasická sekaná doplněná bylinkami a dokřupava opečená.


3.2118x
75 min

Postup přípravy

Vepřové maso důkladně očistíme a umeleme na masovém strojku. Osolíme, opepříme a co nejdůkladněji promícháme s bylinkami, strouhankou a sytovými vejci. Hmotu necháme asi čtvrt hodiny v chladu odpočinout. Z uleželé hmoty vytvarujeme šišku, kterou potřeme bílkem a pečeme v předehřáté troubě na 200 °C asi půl hodiny. Hotovou sekanou vyndáme, rozkrájíme na plátky a na rozpáleném oleji ještě každý plátek z obou stran důkladně orestujeme dokřupava. Podáváme se zeleninovým salátem.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Opékaná bylinková sekaná

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena