Vaření.czReceptyOmáčka z červeného vína

Omáčka z červeného vína

Recept na omáčku, která se skvěle hodí zejména na pečená nebo grilovaná masa, např. hovězí pečeni.


2.9594x
35 min
1×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme nakrájenou cibuli a asi 5 minut smažíme. Přidáme lžíci hladké mouky a znovu za stálého míchání osmažíme. Obsah v kastrolku zalijeme vínem a hovězím vývarem a vaříme asi 10 minut, až omáčka zhoustne. Přidáme sůl a pepř, šťávu z pečeného masa a prohřejeme. Omáčku z červeného vína podáváme k pečenému či grilovanému masu.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Omáčka z červeného vína

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena