Olomoucká pomazánka

Pomazánka z tvarůžků, másla, cibule a papriky.


4.08x
20 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Hodně uleželé olomoucké tvarůžky utřeme s máslem, přidáme jemně nasekanou cibulku a mletou papriku. Pomazánku dobře promícháme. Olomoucká pomazánka nejvíc chutná na teplém chlebu, zapíjí se pivem nebo kyselým mlékem.
user-icon

autor VLADENKA

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Olomoucká pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena