Olé buchta

Návštěva v obýváku a nemáte co ke kávě? Věřte, než se káva překape, máte moučník hotový.


4.221x
10 min

Postup přípravy

Je třeba mít v mrazáku upečený nízký korpus. Buď ho koupíme a nebo upečeme podle receptu Domácí piškotový korpus. Ten upečeme z 1/3 dávky, která je uvedená v receptu.

Do dózy na potraviny, která dobře těsní, vlijeme plechovku kompotu (420g) a nasypeme olé pudink bez vaření. Krabičku uzavřeme a třepeme s ní tak dlouho, až hmota zhoustne. Tu pak vyklopíme na připravený korpus a rozetřeme. Podle chuti můžeme ozdobit šlehačkou a ihned podávat.

Kompot můžeme použít jakýkoliv, jen ananas není vhodný. Můžeme použít i zamrazené ovoce, to pak doplníme do 3 dl vhodným džusem.
user-icon

autor máma


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Olé buchta

Zpět na recept