Olé buchta

Návštěva v obýváku a nemáte co ke kávě? Věřte, než se káva překape, máte moučník hotový.


4.221x
10 min

Ingredience

1 konzervakompotované ovoce
1 kspiškotový korpus
1 ksolé pudink

podle chuti

šlehačka

Postup přípravy

Je třeba mít v mrazáku upečený nízký korpus. Buď ho koupíme a nebo upečeme podle receptu Domácí piškotový korpus. Ten upečeme z 1/3 dávky, která je uvedená v receptu. Do dózy na potraviny, která dobře těsní, vlijeme plechovku kompotu (420g) a nasypeme olé pudink bez vaření. Krabičku uzavřeme a třepeme s ní tak dlouho, až hmota zhoustne. Tu pak vyklopíme na připravený korpus a rozetřeme. Podle chuti můžeme ozdobit šlehačkou a ihned podávat. Kompot můžeme použít jakýkoliv, jen ananas není vhodný. Můžeme použít i zamrazené ovoce, to pak doplníme do 3 dl vhodným džusem.
user-icon

autor máma


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Olé buchta

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena