Okurkovo-jablková šťáva

Tento nápoj opravdu oceníte v horkých dnech. Šťávu podáváme dobře vychlazenou. Recept je velmi snadný.


2.65x
15 min

Ingredience

4 ksjablko
2 snítkymáta
3 kssalátová okurka

podle potřeby

voda

Postup přípravy

Okurky s jablky dobře omyjeme a pomocí odšťavňovače získáme šťávu. Množství okurek a jablek můžeme libovolně nakombinovat podle chuti. Čím více jablek, tím bude šťáva sladší. Nakonec nápoj promixujeme s lístky máty a podle potřeby zředíme studenou vodou. Okurkovo-jablkovou šťávu podáváme vychlazenou. Skvěle osvěží a dodá spoustu vitamínů a minerálů.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Okurkovo-jablková šťáva

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena