Okurková pomazánka

Pomazánka ze sterilovaných okurek. Když přidáme trochu nálevu, můžeme ji podávat i jako salát k pečivu.


4.114x
15 min
1×

Postup přípravy

Sterilované okurky scedíme a nastrouháme je na jemném struhadle. Z nastrouhaných okurek vymačkáme přebytečnou šťávu. Okurky promícháme s lučinou a zakysanou smetanou, podle chuti dosolíme a dopepříme. Vmícháme asi lžičku libečku. Okurkovou pomazánku necháme před podáváním vychladit. Z okurkové pomazánky vytvoříme snadno i řidší salát, když k surovinám přidáme trochu nálevu z okurek. Je výborná na oba způsoby s pečivem.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Okurková pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena