Obložená fašírka

Recept na karbanátky trochu jinak.


2.84x
45 min

Ingredience

olej
1 ksvejce
mléko
1 kscibule
2 ksrajče
50 ghouska
1 lžícehladká mouka
500 gvepřové maso

podle chuti

2 stroužkyčesnek
sůl
2 lžičkymajoránka
2 lžičkyvegeta
mletý černý pepř
mletá pálivá paprika

Postup přípravy

Housky nebo rohlíky namočíme do mléka. Půl sýra nastrouháme, půl nakrájíme na plátky. Housky vymačkáme a spolu s vepřovým masem vymačkáme. Cibuli očistíme a nakrájíme najemno. Na oleji ji osmažíme a necháme vychladnout. Do pomleté směsi přidáme mouku, vejce, cibuli, prolisovaný česnek a strouhaný sýr. Podle chuti přidáme vegetu, majoránku, pálivou papriku, pepř a sůl. Hmotu na fašírku důkladně propracujeme. Fašírku tvarujeme do tvaru placek a klademe je na vymaštěný pekáč vedle sebe. Na každou placku dáme plátek rajčete. Obloženou fašírku pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut. Potom je poklademe plátky sýra a dopékáme podle potřeby asi 10 minut. Obloženou fašírku podáváme s brambory, kaší nebo hranolky a zeleninovým salátem.
user-icon

autor magic

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Obložená fašírka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena