Široké nudle budou vonět nejden po smetanovo špenátové omáčce, ale také po rybě.
Hodnocení
3.0
/ 5 (535x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
- -
česnek
- -
sůl
- -
máslo
3 ks
rajčata
200 ml
smetana
0.5 ks
citron
- -
mletý pepř
100 ml
bílé víno
400 g
losos
450 g
špenát mražený
400 g
nudle široké
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme, lososa nakrájíme na kostičky asi 1 cm velké a pokapeme citrónovou šťávou. Maso osmahneme krátce na másle a vyjmeme z pánve, necháme zesklovatět nasekanou cibuli a česnek, přilijeme smetanu a víno. Špenát necháme v omáčce na mírném ohni rozpustit, přidáme nakrájená a oloupaná rajčata a vše krátce prohřejeme. Těstoviny podáváme s rybou a zeleninovou omáčkou. Na talířích můžeme sypat strouhaným parmazánem.