Norimberský punč

V pravém punči má být pět základních složek. Název Punsch je z indického slova pantscha.


3.2123x
15 min
1×

Postup přípravy

Pomeranče důkladně omyjeme a kůru z nich nastrouháme. Pak z nich vymačkáme šťávu. S kostkovým cukrem rozmačkáme kůru z pomerančů. Šťávu z pomerančů dáme společně s pomerančovou kůrou a cukrem do hrnce, přidáme arrak, červené víno, krátce povaříme Norimberský punč podáváme horký a ve sklenicích určených na punč.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Norimberský punč

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena