Nevařené sloní žrádlo

Salát k večeři nebo vydatnější svačině.


3.917x
15 min

Ingredience

sůl
1 kscibule
1 lžícehořčice
200 ggothajský salám
50 gtatarská omáčka
mletý černý pepř
200 geidam 30%
3 lžíceperla

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Salám a sýr nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli nakrájíme nadrobno. Vše smícháme dohromady. Základ zalijeme tatarkou, přidáme perlu a lžíci hořčice. Sloní žrádlo důkladně promícháme a podle chuti opepříme a osolíme. Nevařené sloní žrádlo podáváme s pečivem nebo chlebem.
user-icon

autor Romily

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Nevařené sloní žrádlo

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena