Neapolská játra

Recept na rychlou večeři.


3.810x
25 min

Postup přípravy

Nejprve si oloupeme asi 12 stroužků česneku, nakrájíme ho na plátky a orestujeme na pánvi. Na česnek přidáme opláchnutá a na kostičky nakrájená vepřová, hovězí nebo kuřecí játra, zprudka je osmažíme a zalijeme kečupem, trošku přisolíme, podusíme asi 10 minut. Takto připravená neapolská játra můžeme podávat. Nejčastěji s hranolky, rýží nebo s bramborem.
user-icon

autor pospice

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Neapolská játra

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena