Nakládaná červená řepa

Naložte si vlastní červenou řepu. Chutná výborně.


3.2126x
60 min
2×

Postup přípravy

Bulvy červené řepy dobře omyjeme a vložíme do většího hrnce. Zalijeme vodou a vaříme doměkka. Potom řepu scedíme a přelijeme studenou vodou. Oloupeme a nakrájíme na kostičky. Dále připravíme nálev. V octu rozmícháme cukr, sůl, koření, a dolijeme vodou na potřebné množství, abychom mohli zalít celou připravenou řepu. Nálev necháme projít varem. Nakrájenou řepu vložíme do sklenic, přelijeme hotovým horkým nálevem tak, aby byla zcela ponořena a přidáme na hrubé nudličky nakrájený křen. Řepa může v nálevu zůstat pouhých 24 hodin, aby získala skvělou chuť. Nakládanou řepu podáváme jako přílohu ke grilovaným a pečeným masům všech typů. Foto: Shutterstock.com
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Nakládaná červená řepa

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena