Nádivku nemusíme dělat pouze na Velikonoce. Tuto nádivku ze špenátových listů si můžeme upéci opravdu kdykoliv. Čerstvému špenátu se v receptu sice nic nevyrovná, ale rozhodně nic nezkazíme, použijeme-li i špenát mražený.
7 ks | vejce |
7 ks | rohlík |
500 g | špenát mražený |
200 g | anglická slanina (v celku) |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř | |
muškátový květ | |
podle potřeby | |
máslo | |
mléko |
autor Hanka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena