Myslivecká polévka

Recept na polévku z čerstvých hub s vůní čerstvé slaniny.


3.087x
30 min

Postup přípravy

Houby očistíme a pokrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nasekáme na drobné kostičky. Slaninu nakrájíme na kostky.

V hrnci rozpustíme sádlo. Vsypeme cibuli a necháme ji zesklovatět. Pak přidáme houby a restujeme. Přidáme slaninu a když pustí tuk, zaprášíme směs moukou, kterou osmahneme. Pak základ polévky zalijeme vývarem a vše povaříme.

Polévku dochutíme solí, pepřem a zjemníme smetanou. Polévku již nevaříme, ale prohříváme.

Mysliveckou polévku podáváme ozdobenou sekanou petrželkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Myslivecká polévka

Zpět na recept