Myslivecká polévka

Recept na polévku z čerstvých hub s vůní čerstvé slaniny.


3.087x
30 min

Postup přípravy

Houby očistíme a pokrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nasekáme na drobné kostičky. Slaninu nakrájíme na kostky.

V hrnci rozpustíme sádlo. Vsypeme cibuli a necháme ji zesklovatět. Pak přidáme houby a restujeme. Přidáme slaninu a když pustí tuk, zaprášíme směs moukou, kterou osmahneme. Pak základ polévky zalijeme vývarem a vše povaříme.

Polévku dochutíme solí, pepřem a zjemníme smetanou. Polévku již nevaříme, ale prohříváme.

Mysliveckou polévku podáváme ozdobenou sekanou petrželkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Myslivecká polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena