Mrkvovo-sýrová pomazánka

Zdravá pomazánka, která oživí chuť racio pečiva. Ale dobře chutná i na rohlíku.


4.47x
20 min

Ingredience

sůl
100 geidam v celku
1 kelímekhustá zakysaná smetana
2 ksstřední mrkev
2 lžičkykrenex

Postup přípravy

Mrkev oškrábeme, omyjeme a osušíme. Nastrouháme ji na jemném struhadle. Eidam nastrouháme také najemno. Do mističky dáme celou zakysanou smetanu, čím je hustší, tím lépe. Promícháme s vrchovatými lžičkami krenexu, přidáme mrkev a eidam. Podle chuti pomazánku dosolíme. Další koření nepoužíváme. Mrkvovo-sýrovou pomazánku mažeme na libovolné pečivo a zdobíme snítkou petrželky.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Mrkvovo-sýrová pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena