Mramorová čokoláda

Recept na jednoduchou hořko-bílou čokoládu.


3.511x
120 min
1×

Ingredience

směs

1 baleníhořká čokoláda
0.5 baleníbílá čokoláda
1 baleníčokoláda mléčná

na ozdobu

1 baleníPedro kyseláci

Postup přípravy

Připravíme si menší nízký plech a vyložíme ho pečícím papírem. V horké lázni si společně rozpustíme hořkou a mléčnou čokoládu do hladké konzistence, směs nalijeme na plech a rozetřeme do požadovaného tvaru. Stejným způsobem rozehřejeme bílou čokoládu, kterou ve vlnovkách nalijeme na hořkou-mléčnou směs. Vidličkou vytvoříme mramorování. Pedro kyseláky rozkrájíme na třetiny, nasypeme je na čokoládu a jemně přitlačíme. Mramorovou čokoládu vložíme do lednice a necháme vychladit do úplného zatuhnutí. Mramorovou čokoládu nalámeme na dílky a podáváme jako cukroví nebo sladkou chuťovku.
user-icon

autor franckova

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Mramorová čokoláda

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena