Mramorová čokoláda

Recept na jednoduchou hořko-bílou čokoládu.


3.511x
120 min
1×

Ingredience

směs

1 baleníhořká čokoláda
0.5 baleníbílá čokoláda
1 balenímléčná čokoláda

na ozdobu

1 baleníPedro kyseláci

Postup přípravy

Připravíme si menší nízký plech a vyložíme ho pečícím papírem.

V horké lázni si společně rozpustíme hořkou a mléčnou čokoládu do hladké konzistence, směs nalijeme na plech a rozetřeme do požadovaného tvaru. Stejným způsobem rozehřejeme bílou čokoládu, kterou ve vlnovkách nalijeme na hořkou-mléčnou směs. Vidličkou vytvoříme mramorování. Pedro kyseláky rozkrájíme na třetiny, nasypeme je na čokoládu a jemně přitlačíme.

Mramorovou čokoládu vložíme do lednice a necháme vychladit do úplného zatuhnutí.

Mramorovou čokoládu nalámeme na dílky a podáváme jako cukroví nebo sladkou chuťovku.
user-icon

autor franckova


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mramorová čokoláda

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.