Mleté karbanátky

Jemné masové placičky s neobvykle připraveným bramborovým salátem s okurkou.


2.9738x
60 min

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce a nakrájíme na plátky. Okurku nakrájíme i se slupkou na kolečka. Na marinádu spojíme tři lžíce oleje a najemno posekanou cibulkou, přimícháme vývar, ocet, dvě lžíce hořčice, sůl a pepř. Pažitku nasekáme a dáme stranou. Brambory a okurku dáme do marinády a necháme asi hodinu odležet. Namočíme do vody housku. Cibuli a česnek nasekáme na kostičky a přidáme k vymačkané housce. Přimícháme vejce, hořčici a petržel. Osolíme, opepříme a z masové směsi tvarujeme 8 karbanátků, které opékáme v oleji z obou stran. Podáváme s bramborovým salátem a pažitkou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mleté karbanátky

Zpět na recept