Mléčná rýže

Zná ji každý. Je to naše dobrá rýže na sladký způsob. Snadný recept na přípravu výborného sladkého pokrmu.


3.45x
30 min

Postup přípravy

Rýži uvaříme podle návodu na obalu se špetkou soli doměkka.

Do hrnce nalijeme mléko, přidáme cukr, pudink a uvařenou rýži. Přivedeme k varu a vaříme do zhoustnutí asi 2 minuty. Odstavíme a přidáme kousek másla a mletou skořici. Podle chuti můžeme přidat i vanilkový cukr. Do hotové mléčné rýže lze vmíchat také kousky ovoce, fantazii se meze nekladou.

Mléčnou rýži nalijeme na talíř, ozdobíme podle chuti a ihned podáváme.
user-icon

autor Moravanda


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mléčná rýže

Zpět na recept