Mladá kachna na rožni

Kachna plněná nakrájeným jablkem a pomerančem je velice šťavnatá a chutná! S knedlíkem si pochutnáte!


3.0598x
90 min

Postup přípravy

Vykuchanou, očištěnou a opláchnutou kachnu osolíme, opepříme, dutinu naplníme rozkrájeným jablkem a pomerančem, které jsme zakapali koňakem. Otvor zašijeme, kachnu dobře upevníme na rožeň, za stálého otáčení pečeme asi hodinu. Podáváme s chlebem nebo knedlíky.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mladá kachna na rožni

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.