- | sůl | |
6 ks | vejce | |
2 lžíce | máslo | |
2 lžíce | mléko | |
400 g | špenát | |
- | pepř | |
400 g | vykuchaná kreveta |
Na pánvi rozehřejem máslo. Zatím omyjeme a osušíme vykuchané krevety. Krevety pak pečeme na másle asi 2 minuty. Přidáme rozmrazený a důkladně okapaný špenát. Krevety se špenátem necháme podusit další 3 minuty.
Rozšleháme vajíčka s moukou, osolíme a opepříme, přidáme mléko a nalijeme na špenát. Za stálého míchání necháme vejce ztuhnout. Hotový předkrm rozdělíme na talířky a můžeme podávat ještě teplé.
Foto: www.profimedia.cz
Autor:Vilienka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena