Netradiční předkrm ze španělské kuchyně.
- | sůl |
6 ks | vejce |
2 lžíce | máslo |
2 lžíce | mléko |
400 g | špenát |
- | pepř |
400 g | vykuchaná kreveta |
Na pánvi rozehřejem máslo. Zatím omyjeme a osušíme vykuchané krevety. Krevety pak pečeme na másle asi 2 minuty. Přidáme rozmrazený a důkladně okapaný špenát. Krevety se špenátem necháme podusit další 3 minuty.
Rozšleháme vajíčka s moukou, osolíme a opepříme, přidáme mléko a nalijeme na špenát. Za stálého míchání necháme vejce ztuhnout. Hotový předkrm rozdělíme na talířky a můžeme podávat ještě teplé.
Foto: www.profimedia.cz
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena