Fazolovou pastu můžete vynechat, podáváme s kysanou smetanou.
Hodnocení
3.0
/ 5 (677x)
Doba přípravy
35 min
Ingredience
- -
česnek
- -
olej
- -
sůl
1 ks
vejce
- -
strouhanka
1 ks
cibule
- -
mouka
- -
kmín
- -
mletý pepř
- -
chilli
340 g
hovězí mleté maso
225 g
fazolová pasta
Postup přípravy
Cibuli necháme na oleji zesklovatět, přidáme maso, strouhanku, koření, česnek a sůl, postupně přidáme vejce, dokud směs nedrží pohromadě. Směs vyklopíme na pomoučený vál a rozdělíme na 8 kousků. Vytvarujeme karbanátky a jednotlivé placky obalte ještě v mouce, necháme ztuhnout v lednici. Smažíme je v oleji doměkka a dozlatova, potom necháme okapat na ubrousku.