Mexické karbanátky

Fazolovou pastu můžete vynechat, podáváme s kysanou smetanou.


3.0677x
35 min

Postup přípravy

Cibuli necháme na oleji zesklovatět, přidáme maso, strouhanku, koření, česnek a sůl, postupně přidáme vejce, dokud směs nedrží pohromadě. Směs vyklopíme na pomoučený vál a rozdělíme na 8 kousků. Vytvarujeme karbanátky a jednotlivé placky obalte ještě v mouce, necháme ztuhnout v lednici. Smažíme je v oleji doměkka a dozlatova, potom necháme okapat na ubrousku.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mexické karbanátky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Mexická

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.