Velmi chutné spojení melounu, prosciutta a octu balzamiko. Nenáročný recept na jedinečnou chuťovku.
na ozdobu | |
---|---|
máta | |
podle potřeby | |
prosciutto | |
růžový meloun | |
podle chuti | |
ocet balsamico |
Z melounu nakrájíme větší kostky, do kterých vydlabeme malou dírku. Do ní nalijeme kapku balzamikového octa, přikryjeme plátkem prosciutta - jen ho trochu zmačkáme, aby nepřesahoval přes meloun. Meloun s prosciuttem a balzamikem ozdobíme lístkem máty a podáváme. Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!
Videorecept: Melounový sorbet pro okamžité osvěžení
Meloun, citron, voda a cukr. Nic víc není potřeba a můžete si doma vyrobit lahodný melounový sorbet a zpříjemnit si parné dny.
Jak přežít horko: Zkuste melounovou limonádu!
Meloun k horkému počasí neodmyslitelně patří. Právě teď je ten správný čas připravit si z něj lahodný a osvěžující nápoj, který můžeme popíjet třeba celý den.
autor Zdeněk Pohlreich
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena