Vaření.czReceptyMatjesy s křenovou omáčkou

Matjesy s křenovou omáčkou

Opečené celé brambory podáváme ke studené rybě, tu přelijeme smetanovou omáčkou s křenem a pažitkou.


3.0695x
45 min

Postup přípravy

Brambory uvaříme v osolené vodě, nejlépe celé ve slupce. Smetanu ušleháme dotuha, vmícháme jogurt a křen, citronovou šťávu, sůl a pepř. Pažitku nasekáme najemno a vmícháme do omáčky, cibulku nakrájíme na kolečka. Maso omyjeme a osušíme. Brambory scedíme a osmahneme na oleji dozlatova, matjesové filety obložíme kolečky cibule a upravíme na talíře s bramborem a přelijeme smetanovou omáčkou, můžete ozdobit zeleninou.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Matjesy s křenovou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena