Matjesy s křenovou omáčkou

Opečené celé brambory podáváme ke studené rybě, tu přelijeme smetanovou omáčkou s křenem a pažitkou.


3.0695x
45 min

Postup přípravy

Brambory uvaříme v osolené vodě, nejlépe celé ve slupce. Smetanu ušleháme dotuha, vmícháme jogurt a křen, citronovou šťávu, sůl a pepř. Pažitku nasekáme najemno a vmícháme do omáčky, cibulku nakrájíme na kolečka. Maso omyjeme a osušíme. Brambory scedíme a osmahneme na oleji dozlatova, matjesové filety obložíme kolečky cibule a upravíme na talíře s bramborem a přelijeme smetanovou omáčkou, můžete ozdobit zeleninou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Matjesy s křenovou omáčkou

Zpět na recept