Chuťovka pro milovníky ryb! Matjesy můžete použít i uzené, případně růžové holandské.
- - | cukr |
- - | olej |
- - | sůl |
- - | ocet |
1 ks | cibule |
4 lžíce | smetana |
250 g | majonéza |
2 ks | mrkev |
2 ks | hřebíček |
- - | pepř mletý |
- - | list bobkový |
- - | pepř celý |
- - | hořčice plnotučná |
- - | koňak |
4 ks | filety matjesové |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies | |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůPokud chcete používat náš obsah, kontaktujte Economia, a. s..