Masozeleninová chlebíčková pomazánka

Jednoduchá pomazánka na chlebíčky a případně do poháru jako předkrm.


3.02x
20 min

Postup přípravy

Rozemeleme kabanos, opepříme, osolíme přidáme majonézu v sáčku, kečup a dáme stranou. Nameleme sklenici sterilované zeleniny a jednu střední cibuli. Odlijeme kapalinu z namleté zeleniny a radši směs ještě trochu vymačkáme, potom tuto zeleninu smícháme s kabanosem a ingrediencemi co jsme si dali stranou. Přidáme lžíci plnotučné hořčice a vše důkladně promícháme. Hotovou pomazánku necháme chladit a dozrát asi 4 hod v chladničce, poté můžeme podávat na stůl. Ozdobit se dá kadeřavou petrželkou, plátkem citronu nebo samozřejmě okurkou.
user-icon

autor DROBEK


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masozeleninová chlebíčková pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena