Masový pekáček

Milujete maso? Potom si na tomto receptu pochutnáte.


3.912x
90 min
3×

Ingredience

sůl
1-2 kscibule
ďábelská směs
2-3 kszelená paprika
0.5 kgvepřové plecko
mletý barevný pepř
20 dkguzené plecko
4 kskuřecí játra
20 dkguzený vepřový bůček
kořenící směs na rožnění

podle potřeby

voda nebo vývar na podlití

Postup přípravy

Játra a vepřové plecko očistíme a nakrájíme na kousky. Stejně tak nakrájíme uzené maso a bůček. Cibuli oloupeme a nasekáme na měsíčky nebo na kolečka. Papriku zbavenou středu nakrájíme na proužky nebo kostičky. Do pekáčku vše střídavě navrstvíme, prosypáváme solí, pepřem a kořenící směsí. Potom už jen masový pekáček podlijeme a pečeme ve vyhřáté troubě doměkka. Masový pekáček je výbornou pochoutkou pro všechny masožravce. Podáváme s chlebem, brambory, ale klidně i s rýží.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Masový pekáček

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena