Masové smažené válečky

Rychlé a netradiční pohoštění pro hosty, ale i dobrota pro rodinku.


4.436x
45 min
8×

Postup přípravy

Mleté maso okořeníme solí, tymiánem, prolisovaným česnekem a čerstvou petrželkou. Vše důkladně promícháme. Nakonec přidáme eidam nastrouhaný nahrubo. Listové těsto rozválíme do tvaru kola, které rozdělíme asi na 8 dílů. Na každý díl na větší stranu dáme trochu masové směsi a zarolujeme jako rohlík. Strany si zahýbáme dovnitř, aby směs nevytékala. Každý kousek potřeme vajíčkem a smažíme ve větším množství oleje dozlatova. Necháme odkapat na ubrousku. Masové válečky můžeme dát péct i na plech vyložený pečícím papírem do trouby. Pečeme dozlatova.
user-icon

autor Verýsek


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masové smažené válečky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena