Masová rýže s fazolemi

Rýže dušená s fazolemi, kapustovými listy a velice dravým řapíkatým celerem.


3.0993x
35 min

Ingredience

- -česnek
- -sůl
0.6 dlvývar
- -máslo
2 kscibule
8 listůkapusta
300 grýže
- -pepř mletý
1 sklenkavíno bílé
150 gmaso mleté
- -olej olivový
- -list bobkový
2 ksceler řapíkatý
- -parmazán
150 gfazole sterilované

Postup přípravy

Česnek, 1 cibuli a řapíkatý celer nakrájíme na malé kousky a zpěníme na oleji. Přidáme bobkový list a zcezené fazole, podlijeme vodou a 5 minut povaříme. V hrnci zpěníme cibuli, přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a krátce osmahneme. Vmícháme 4 kapustové listy nasekané nadrobno a přisypeme opranou rýži. Krátce orestujeme, zvýšíme teplotu, přelijeme vínem a za stálého míchání necháme odpařit. Postupně přiléváme vývar a dusíme asi 10 minut. Přidáme fazole a znovu vaříme asi 10 minut. Odstavíme z ohně, vmícháme parmazán, dosolíme a upravujeme na listy kapusty.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masová rýže s fazolemi

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Valentýnské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.