Maso v majonéze

Výborné maso vhodné na oslavy nebo jako hlavní chod k nedělnímu obědu.


4.79x
30 min

Ingredience

5 plátkůkuřecí prsa

marináda

2 ksvejce
10 dkgmajonéza
1 lžícesójová omáčka
1.5 lžičkymletá sladká paprika
0.5 lžičkymletá pálivá paprika

Postup přípravy

Všechny suroviny na marinádu vyšleháme. Do směsi naložíme maso na 3 - 5 dní.

Lze použít i vepřové maso, ale je třeba ho nechat uležet opravdu tak 5 dní, aby bylo krásně křehké.

Po uležení smažíme maso v majonéze na rozpáleném oleji.

Maso v majonéze podáváme s libovolnou přílohou. Dobré jsou hranolky, krokety, bramborová kaše či chleba. Záleží, co má kdo rád.Když plátky masa před naložením naklepeme, bude maso lepší, bude se téměř rozpadat.
user-icon

autor KOVBOJKA


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maso v majonéze

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká