Jaký krém do Pavlovy a jak dezert připravit pokaždé jinak
Nejčastější je asi základní verze Pavlovy se šlehačkou a ovocem. Jak korpusy, tak krémy ale můžeme ochucovat třeba čokoládou, ořechy, vanilkou nebo kávou. Oblíbenou variantou je například Pavlova s citronovým krémem, který dodává dezertu příjemnou kyselost a svěžest. Možností, jak obměnit korpus nebo krém, je však celá řada!

Custard – tradiční pudinkový krém s vůní vanilky
Milujete vanilkový pudink? Pak vyzkoušejte anglický custard, který má s naším klasickým pudinkem dost společného, a přesto je jiný. Custard je zahuštěný vaječný krém, připravený z vajec, smetany, vanilky a cukru, směs se poté vaří nebo zapéká v troubě. Jde o nefalšovanou kalorickou bombu, ale přesto delikatesu, kterou by každá cukrařinka měla alespoň jednou vyzkoušet.

Recept na citronový krém krok za krokem
Možná jej znáte pod názvem Lemon curd. Citronový krém je výborná sladká chuťovka, kterou můžeme mlsat jen tak, ale také ji použít k plnění. V lednici nám vydrží minimálně 2 týdny.

Autor:Alexiss



Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena