Marinovaný zajíc

Zajíc naložený v pivu a pečený se smetanou. Nejlepší s červeným zelím.


2.91023x
0

Ingredience

60 gslanina
sůl
4 dlvývar
80 gmáslo
1 šáleksmetana
3 láhvepivo
1 kszajíc
mletý černý pepř

Postup přípravy

Zajíce dobře odblaníme a naložíme na 2 dny do piva. Pak jej necháme okapat, protkneme klínky slaniny, namočenými v soli a pepři, odstřihneme hřbet, předek a zadek a opečeme na rozehřátém másle. Zajíce podlijeme trochou vývaru a pečeme pod pokličkou. Jakmile je marinovaný zajíc téměř měkký, přidáme ohřátou smetanu a dopečeme. Marinovaného zajíce podáváme s vařenými brambory, červeným zelím a brusinkovým kompotem.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Marinovaný zajíc

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z dánské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena