Recept na pečený vepřový bůček se zlatavou kůrčičkou. Podáváme jako hlavní chod.
1 šálek | sůl |
0.5 lžičky | drcený kmín |
0.5 lžičky | sušený tymián |
0.5 šálku | třtinový cukr |
1000 g | vepřový bok s kůží |
na potření | |
---|---|
3 lžíce | olej |
2 lžíce | bílé víno |
1 lžička | zavařené brusinky |
podle potřeby | |
1 šálek | vývar |
podle chuti | |
mletý černý pepř |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.