Mangová pěna

Netradiční dezert k tradičním příležitostem.


4.54x
60 min

Postup přípravy

Mango i s nálevem dáme do mixéru, přidáme nadrobno nakrájený kandovaný zázvor a vše rozmixujeme na hladkou kaši. Ze smetany ušleháme šlehačku, do které důkladně zamícháme mangovou směs. Želatinu rozpustíme v horké vodě podle návodu, necháme mírně vychladnout a postupně vlijeme do mangové směsi se šlehačkou. Samozřejmě za vydatného míchání. Vzniklou hmotu dáme do mrazničky asi na půl hodinky vychladit. Z bílků ušleháme tuhý sníh, osladíme a lžící zamícháme do vychladlé mangové hmoty. Mangovou pěnu rozdělíme do pohárů, ozdobíme a ihned podáváme. Zdobit můžeme proužky kůry z limetky a také kandovaným zázvorem.
user-icon

autor croolk


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mangová pěna

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena