Mango chilli

Dresink ke grilu, uzeninám i vařenému masu. Mango chilli je kořeněný a díky chilli i pikantní.


2.9205x
20 min

Postup přípravy

Koření smícháme a rozdrtíme či umeleme. Džem, zatím jsem používal angreštový nebo z červeného rybízu vlastní výroby (lze použít jakýkoliv), smícháme s kečupem a kořením.

Vše velmi důkladně promícháme. Mango chilli naplníme do sklenic. Nejlépe s bajonetovým uzávěrem a necháme uležet.

Mango chilli podáváme ke grilovanému masu či zelenině, ale také k pečeným nebo vařeným tučnějším masům. Jestliže vynecháme chilli, můžeme mango chilli podávat i dětem.
user-icon

autor safi


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mango chilli

Zpět na recept