Mango-avokádová zmrzlina


3.0489x
0

Postup přípravy

1. Mango rozpůlíme, vyjmeme pecku - 1 polovinu manga rozkrájíme na drobné kostičky, druhou uschováme na ozdobu. Avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a lžičkou vydlabeme dužninu, kterou ihned společně s mangovými kostičkami, cukrem, vanilinovým cukrem, medem, rumem a zakysanou smetanou dobře rozmělníme vidličkou (rozetřeme na kaši).

2. 4 misky nebo hrnky (cca s objemem 150 ml) vyložíme průhlednou potravinářskou fólií. Takto připravené misky (nebo hrnky) naplníme mango-avokádovou kaší a dáme na 3 hodiny mrazit. Před servírováním vyklopíme zmrzlinu na servírovací talířky a opatrně odstraníme fólii. Ozdobíme nakrájenou druhou polovinou manga a libovolným ovocem.

Recept od Dr.Oetker www.oetker.cz.

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Mango-avokádová zmrzlina

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena