Mango-avokádová zmrzlina


3.0489x
0

Postup přípravy

1. Mango rozpůlíme, vyjmeme pecku - 1 polovinu manga rozkrájíme na drobné kostičky, druhou uschováme na ozdobu. Avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a lžičkou vydlabeme dužninu, kterou ihned společně s mangovými kostičkami, cukrem, vanilinovým cukrem, medem, rumem a zakysanou smetanou dobře rozmělníme vidličkou (rozetřeme na kaši).


2. 4 misky nebo hrnky (cca s objemem 150 ml) vyložíme průhlednou potravinářskou fólií. Takto připravené misky (nebo hrnky) naplníme mango-avokádovou kaší a dáme na 3 hodiny mrazit. Před servírováním vyklopíme zmrzlinu na servírovací talířky a opatrně odstraníme fólii. Ozdobíme nakrájenou druhou polovinou manga a libovolným ovocem.



Recept od Dr.Oetker www.oetker.cz.



Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mango-avokádová zmrzlina

Zpět na recept