Mandlové hromádky

Recept na jemné mandlové cukroví.


3.02x
45 min

Postup přípravy

Vejce rozetřeme se žloutkem a cukrem na hustou pěnu, přidáme jemně mleté mandle, nastrouhanou čokoládu, mletou skořici a z půlky menšího citronu vymačkanou šťávu. Vše dobře promícháme. Z mandlového těsta klademe na plech vyložený pečícím papírem hromádky, které v troubě vyhřáté na 190 °C upečeme dorůžova. Mandlové cukroví necháme pár dní odležet v krabičce s rozkrojeným jablíčkem, poté podáváme jako jiné drobné cukroví.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Mandlové hromádky

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena