Malinový šerbet

Ovocná mražená pochoutka.


3.056x
25 min

Postup přípravy

Maliny obereme, omyjeme, rozmixujeme a propasírujeme přes jemné síto. Do vzniklého protlaku vmícháváme moučkový cukr, dokud se úplně nerozpustí.

Směs malin a cukru dáme do kovové mísy, zakryjeme hliníkovou fólií a dáme do mrazáku.

Mrazíme alespoň dvě, raději však tři hodiny. Mezitím je několikrát promícháme metlou.

Malinový šerbet před podáváním ještě jednou silně našleháme a rozdělíme do dezertních misek.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Malinový šerbet

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.