Horké maliny s vanilkovým pudinkem

Podzimní alternativa k oblíbenému letnímu dezertu. Vanilkovou zmrzlinu nahradíme pudinkem!


0.00x
30 min

Postup přípravy

Zmrazené maliny vsypeme do kastrůlku a zasypeme cukrem, na mírném ohni zahříváme, dokud maliny nepustí šťávu a cukr se v nich zcela nerozpustí, poté necháme ještě chvíli povařit.

Ve stejnou dobu si připravíme vanilkový pudink podle obvyklého návodu.

Připravíme si sklenice nebo misky, na dno každé z nich položíme pár piškotek nebo kulatou sušenku. Hotový pudink a horké maliny pak střídavě vléváme do připravených sklenic nebo misek a necháme při pokojové teplotě vychladnout.

Horké maliny s vanilkovým pudinkem můžeme po vychladnutí ještě dozdobit šlehačkou. Podávat můžeme i druhý den (po vychlazení v lednici).
user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Horké maliny s vanilkovým pudinkem

Zpět na recept