Makrelové filé Rosalie

Neobvyklá chuť ryby a žampionů.


5.010x
30 min
1×

Ingredience

1 stroužekčesnek
1.5 dlolej
sůl
ocet
petrželka
40 gcibule
4 ksmakrela
1 kscitron
200 gžampiony
mletý pepř
hladká mouka

na obalení

hladká mouka

Postup přípravy

Makrely vykostíme, naporcujeme a pokapeme citronem. Porce osolíme, okořeníme, obalíme v mouce a po obou stranách rychle osmažíme na oleji. Nakrájenou cibulku podusíme s rozetřeným česnekem. Přidáme plátky žampionů, pepř, ocet a nakonec vložíme osmažené porce ryby. Společně dodusíme doměkka. Makrelové filé Rosalie podáváme s vařenými brambory sypanými petrželkou.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Makrelové filé Rosalie

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena