Sušené i klasické droždí je v podstatě stejné, jen to dnešní, z marketu, je občas cítit. Ale do tohoto těsta, pakliže nekyne, by se dal použít i prášek do pečení.
nora2000
Re: Nemám sušené droždí
Dobrý den, já dávám vždy sušené droždí, ale raději bych tedy zvolila droždí klasické, než prášek do pečiva, ale nikdy jsem to nezkoušela, nevím, co to udělá...
Jaroslav666
Nemám sušené droždí
Dobrý den, nemám sušené droždí. Pouze normální nebo prášek do pečiva. Čím by bylo lépe nahradit?
nora2000
Re: Trvanlivost
ěVůbec neotravujete =)... Když jsem je pekla naposledy, tak jsem jich udelala moc a vydržely dokoce necelý týden. Delší trvanlivost jsem bohužel neměla možnost vyzkoušet, protože je dojedl přítel =) ale z neděle do úterý by podle mě měly vydržet určitě (samozřejmě, když je nenecháte ležet v kuchyni na stole, ale to je vám myslím určitě jasné =))
nora2000
Re: Vymazání formiček
Tak to opravdu doufám, že vám i manželovi budou chutnat =)