Losos v mandlích na špenátovém hnízdečku

Francouzský recept na zajímavé grilování.


4.84x
20 min

Postup přípravy

Do olivového oleje dáme předem louhovat čerstvou bazalku. Potřebujeme čerstvého lososa, nejlépe steaky. Z těch nakrájíme kostičky asi 2,5 x 2,5 cm. Lososa omyjeme, nemusíme solit.

Kostičky lososa napícháme na špízy, pokapeme připraveným olivovým olejem a dáme na gril. Až je losos hotový, ryba se velmi rychle uvaří, obalíme ho ještě teplého v nesolených v mandlových lupíncích.

Lososa v mandlích servírujeme na hnízdečku spařeného špenátu nebo jenom s rychlým zeleninovým salátem. Jako přílohu doporučuji francouzskou teplou bagetu s česnekovým máslem.
user-icon

autor Kocivava


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Losos v mandlích na špenátovém hnízdečku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská