Vaření.czReceptyLosos v mandlích na špenátovém hnízdečku

Losos v mandlích na špenátovém hnízdečku

Francouzský recept na zajímavé grilování.


4.84x
20 min

Ingredience

50 dkgčerstvý losos

marináda

1 hrstbazalka
1 dlolivový olej

na obalení

10 dkgmandlové lupínky

příloha

30 dkgčerstvé špenátové listy

Postup přípravy

Do olivového oleje dáme předem louhovat čerstvou bazalku. Potřebujeme čerstvého lososa, nejlépe steaky. Z těch nakrájíme kostičky asi 2,5 x 2,5 cm. Lososa omyjeme, nemusíme solit. Kostičky lososa napícháme na špízy, pokapeme připraveným olivovým olejem a dáme na gril. Až je losos hotový, ryba se velmi rychle uvaří, obalíme ho ještě teplého v nesolených v mandlových lupíncích. Lososa v mandlích servírujeme na hnízdečku spařeného špenátu nebo jenom s rychlým zeleninovým salátem. Jako přílohu doporučuji francouzskou teplou bagetu s česnekovým máslem.
user-icon

autor Kocivava


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Losos v mandlích na špenátovém hnízdečku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena