Limonáda z rybízovo-jahodového sirupu

Recept na výbornou ovocnou limonádu, která vždy dokonale osvěží.


5.01x

Postup přípravy

Do džbánku vlijeme sirup a citrónovou šťávu. Zalijeme vodou nebo minerálkou a rozmícháme. Pak vsypeme mátu a necháme vychladit.

Ovoce opláchneme a rozdělíme do sklenic. Ovoce je na tuhle limonádu dobré každé, co právě dozrálo.

Limonádou zalijeme ovoce ve sklenicích.

Zdena: "Někdy vsypu ovoce rovnou do džbánu k limonádě a dám ho chladit společně. Limonáda pak nabere vůni a chuť ovoce, které jsem zvolila."

Limonádu z rybízovo-jahodového sirupu podáváme dobře vychlazenou.

 JEZTE ČESKY - rok v naší kuchyni, vydal Smart Press, 2012
Zdroj: JEZTE ČESKY - rok v naší kuchyni, vydal Smart Press, 2012

Tato kuchařka přináší osvědčené tipy, jak používat zdravé lokální sezónní suroviny v kuchyni - autorky oprášily staré české recepty našich babiček a prababiček a přizpůsobily je současným potřebám.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Limonáda z rybízovo-jahodového sirupu

Zpět na recept