Letní salát s ředkvičkami

Recept na rychlý a svěží salát z okurky, ředkviček, hrášku a ledového salátu.


3.0578x
20 min

Postup přípravy

Ledový salát rozebereme a nakrájíme na kousky. Ředkvičky s okurkou očistíme a nakrájíme na kolečka, pórek taktéž důkladně očistíme a nakrájíme na kolečka. Hrášek vsypeme do síta, zalijeme horkou vodou. Fazole necháme okapat.

Balzamikový a vinný ocet smícháme s olejem, takto připravený dresink osolíme a opepříme.

Veškerou zeleninu vsypeme do mísy, zalijeme dresinkem a promícháme, aby se chutně prolnuly.

Letní salát s ředkvičkami podáváme třeba s opečenou bagetkou jako lehký hlavní chod.

Poznámka: Ledový salát lze zaměnit za polníček, rukolu či jiný, sterilované fazole vynechat - salát tak bude ještě více svěží a lehoučký.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Letní salát s ředkvičkami

Zpět na recept