Lepenice

Lepenice jsou šťouchané brambory s podušeným kysaným zelím, cibulkou a majoránkou.


3.0711x
35 min
4×

Postup přípravy

Oloupané brambory dáme vařit do osolené vody, na polovině sádla podusíme nadrobno nakrájené zelí, které mírně podléváme. Brambory scedíme a rozšťoucháme na kaši, přidáme k nim horké mléko a dušené zelí. Nakonec vmícháme na zbytku sádla osmahlou cibulku a majoránku.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Lepenice

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena