Lázeňský flamendr

Recept na pikantní vepřové nudličky.


3.410x
75 min

Ingredience

2 lžíceolej
sůl
1 kscibule
1 ksfeferonka
mletý pepř
200 mlsvětlé pivo
60 dkgvepřová kýta
18 dkgvařené brambory
10 dkgsterilovaná kapie

Postup přípravy

Maso očistíme a nakrájíme na nudličky. Feferonku a cibuli očistíme a nasekáme. Na rozpáleném oleji orestujeme nudličky, které osolíme a opepříme. Přidáme kapii, feferonku a cibuli. Směs podlijeme pivem a ke směsi přidáme na hranolky nakrájené brambory. Směs orestujeme a odstavíme. Do flamendra můžeme přidat podle chuti i jinou zeleninu. Lázeňského flamendra podáváme s přílohou podle chuti, nejlépe se zeleninovým salátem. Není to ale nutné.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Lázeňský flamendr

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena