Labužník

Opečení pstruzi obalení v mouce, aby získali kůrčičku, jsou přeliti žempionovou omáčkou.


2.9556x
35 min
1×

Postup přípravy

Pstruhy opláchneme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na másle podusíme nakrájené žampiony, zakapeme citronem, přidáme petrželku, podlijeme vínem a dusíme asi 10 minut. Pstruhy pozvolna na rozehřátém oleji opečeme doměkka a přeléváme houbovou omáčkou.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Labužník

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena