Kuřecí křidýlka umyjeme, očistíme od zapomenutých peříček a můžeme odseknout jejich koneček, na kterém není žádné maso. Dále si připravíme směs koření. Osvědčila se mi větší plastová krabička na jídlo s víkem, do které směs namíchám. Pak už jenom do dózy házíme křidélka po 2 - 3, přiklopíme víko a párkrát dózou zatřeseme. Křidýlka se dokonale obalí.
Pak křidýlka vyjmeme a klademe na plech s pečícím papírem. Vložíme do trouby rozpálené na maximum - cca 250 °C. Pečeme cca 40 minut, po 30 minutách křidélka párkrát propícháme ostrým špičatým nožem nebo vidličkou.
Labutí křídla podáváme k večeři s chlebem nebo bagetou, ale i se šťouchaným bramborem s cibulkou a salátem k obědu.
Koření Tandoori Masala koupíte určitě v Albertu.