Vaření.czReceptyKyselá smetanová polévka z čerstvých hub

Kyselá smetanová polévka z čerstvých hub

Na tuto polévku se nejlépe hodí čerstvé houby, ale lze použít i podušený zmražený polotovar.


3.0120x
35 min

Postup přípravy

Houby očistíme, nakrájíme na plátky, vložíme do osolené vody a vaříme. Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Na másle zpěníme cibulku, přidáme hladkou mouku, osmahneme a připravíme cibulovou jíšku. K poloměkkým houbám vmícháme světlou jíšku a dovaříme. Polévku podle chuti osolíme, opepříme a na závěr vmícháme kysanou smetanu. Před podáváním můžeme sypat smetanovou polévku z čerstvých hub ještě čerstvými bylinkami.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kyselá smetanová polévka z čerstvých hub

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena