Kysané zelí ve sklenici

Dobrý recept na domácí kysané zelí.


3.916x
0
3×

Postup přípravy

Zelí nastrouháme nebo jemně nakrájíme do mísy, posolíme a dobře promačkáme. Necháme asi 2 hodiny uležet, pak slijeme přebytečnou šťávu. Přidáme koření, nakrájenou cibuli a promícháme. Zelí napěchujeme do třílitrových sklenic tak, aby nahoře zůstalo asi 2,5 - 3 cm místa. Uzavřeme víčkem omnia a dáme na tácek na teplé místo. Víčka se vydují, ale pak se za 10 - 14 dnů vrátí zpět do původního stavu a je hotovo. Kysané zelí ve sklenici podáváme jako přílohu.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kysané zelí ve sklenici

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena